APCOA PARKING Danmark A/S

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Velkommen til parkering Køge Gymnasium

Opret din ansøgning om parkeringstilladelser her ved at udfylde formularen og trykke på send.

Du vil inden for 7-10 arbejdsdage modtage en mail fra APCOA med link til registrering af din nummerplade. Din P-tilladelse er først aktiv, når du har registreret din nummerplade.

Se en oversigt over parkeringsområdet her. Tilladelsen gælder til det område, som er markeret med gult. Bemærk venligst, at P-tilladelsen gælder til områdekode 3797. Parkér din bil i en opmærket bås og tjek altid skiltet nærmest din bil, for at være sikker på, du har tilladelse til at holde der.

OBS: P-tilladelser er forbeholdt ansøgere med minimum 45 min. offentlig transport fra privat bopæl til Køge Gymnasium, da der er et begrænset antal P-båse til rådighed. Hvis din privatadresse er tættere på, vil din ansøgning om parkeringstilladelse blive afvist.

Indtast venligst din privatadresse herunder. OBS: Vi gør opmærksom på, at P-tilladelser er forbeholdt ansøgere med minimum 45 min. offentlig transport fra privat bopæl til Køge Gymnasium, da der er få P-båse til rådighed.

Persondata og databeskyttelse
Når du registrer dig på en af vores tjenester eller sender en henvendelse til os, godkender du, at vi opbevarer og behandler de oplysninger, som du selv oplyser. Dine oplysninger bruges til, at vi kan behandle din henvendelse eller yde den service, som du har henvendt dig omkring. Dine oplysninger behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger. Der gives ligeledes accept til, at der rettes henvendelse til den oplyste e-mail for, at vi kan få bekræftet og ajourført dine registrerede oplysninger. Oplysningerne behandles ikke med henblik på andre formål end det, de er afgivet til. Som regisreret har du ret til at gøre indsigelse, ligesom du kan få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger om dig efter reglerne herom.

Du kan læse mere om vores databeskyttelsespolitik.